Sağlık

Revizyon Rinoplasti Ameliyatı Neden Yapılır?

Revizyon burun estetiği ihtiyacı, tecrübeli cerrahlarda dahi görülebilmektedir. Hiç de azımsanmayacak oranlardan söz edilmektedir. Bu ameliyatın gerekliliği ve nedenleri mutlaka tartışılmalı bilinmelidir. Rinoplasti ameliyatı olacak bireylerin öncelikli olarak konuya dair bilgilenmesi önemli olmaktadır. İkinci bir estetik operasyonunun hekiminiz tarafından talep edilebilme ihtimali olduğunu unutmayınız.

Revizyon olarak yapılan ikinci burun estetiklerinizde ilk neden kontur ve pozisyon düzeltmeleri olmaktadır. Ancak bunun yanı sıra bazı durumlarda ciddi işlevsel sorunlar da olabiliyor. Nefes almada güçlük ya da alışagelmedik burun tıkanıkları da akla gelen konular arasında yer alıyor. Elbette yukarıda da bahsetmiş olduğumuz üzere revizyon ameliyatları çok büyük sorunlardan kaynaklanmayabilir. Daha basit birtakım nedenler de burada rol oynayabiliyor. Dolayısıyla görünümden rahatsız olmanız da bir neden olarak sayılabilmektedir.

Tedavi süreciniz, uzman hekiminizin ayrıntılı şekilde kontrolleri eşliğinde başlayacaktır. İlk aşama mutlaka ayrıntılı muayene sürecidir. Radyolojik kontrol de bunun arkasından gelecektir. Çeşitli röntgenler talep edilebilir, birtakım bilgisayar programlarında burnunuzun 3D tasarımı yapılarak sizlere öncesi ve sonrası gösterilebilir. İlk estetik operasyonu sebebiyle yaşadığınız problemler sonrasındaki kalıntılar %100’e varacak oranda çözülür. Kapalı burun estetiği olarak yapılacak operasyonlarınızda iz de kalmayacaktır.

Burnumuz, yüzümüzün en önemli uzuvları arasında yer alıyor. Yüzümüzün güzelliğini sadece Bişektomi gibi birtakım müdahaleler ile belirleyemeyiz. Bunun yanı sıra tabii ki yüzümüzün güzelliğinde büyük bir etkisi olan burnumuzun da uyumlu bir görüntüye sahip olmasını hedeflemeliyiz.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

İkinci Banyo Turu

Banyoların düzenlenmesi ya da kişilerin zevklerine göre olacak şekilde dekore edilmesi için ikinci banyo turu…

12 ay önce

Iqos Iluma Elektronik Sigara

Elektronik sigaraların kullanımının normal sigaralara oranla çok daha sağlıklı olduğu için ıqos sigara da önerilenler…

1 yıl önce

Uygun Fiyat Yüksek Kalite Metpor Söve

Eğer sizde ısı yalıtımı için dış cephe kaplama yaptırmak istiyor ve karar veremiyorsanız doğru yerdesiniz.…

1 yıl önce

Yaza Özel Online %20 İndirimli Rezervasyon Fırsatı

Almira Hotel Termal ve SPA otel Bursa bölgesinde termal hoteller içerisinde kapsamlı hizmeti hem güvenilir…

1 yıl önce

Göçmenlik Vizesi Danışmanlık Hizmetleri

Uzun yıllar alanında yapmış olduğu başarılı hizmetler ile firmamızdan İngiltere vizesi hizmetlerini güven içinde almanız…

1 yıl önce

Arçelik Beyaz Eşyalar

Günümüzde birçok kullanıcı beyaz eşya ya da teknolojik herhangi bir ürün alırken tüm detaylarına kadar…

2 yıl önce