Kategori: Ekonomi

Kutu Harf Tabela Türleri

Tanıtmak ya da insanlara bilgi vermek adına kullanılan genellikle dış mekânlarda kullanılan platformlara tabela denir. Tabelalar kullanım alanlarına göre farklı çeşitlerde bulunur. Bu çeşitler içinde en çok kullanılan kutu harf tabela şık ve modern görünümü ile insanların dikkatlerini üzerine çekmeyi başarmaktadır. Müşterilerin istedikleri isim ya da logoların lazer olarak bilinen bir cihaz kullanılarak kesilir ve harf şekli verilmektedir. Bu harfler için özel tasarımlar sağlanır ve müşterilerin istekleri yerine getirilir.

İç ve dış mekanlarda kullanılan bu tabelalar ışıklı ve ışıksız olarak özel olarak tasarlanmaktadır. Oldukça ilgi çekici bir tabela olan kutu harf tabela oldukça ilgi çekici bir ürün grupları arasındadır. Genel olarak alış veriş merkezlerinde ve kapalı ortamlarda kullanılan bu tabelalar insanlar beğenisini kazanmayı başarmıştır. Tabelaların kesim işlemine geçilmeden önce tasarım işlemlerinin gerçekleştirilmesi gerekir. Kesim işlemine geçildikten sonra herhangi bir dönüşü yoktur. Bu yüzden tasarım işlemine gereken özen verilmelidir.

Kullanılacak olan malzemeler ayarlandıktan sonra Router ve lazer yardımı kesim işlemi gerçekleştirilir. Kesilen harfler kullanılan malzemeye göre istenilen renge boyanır. Kaliteli olan boyların seçilmesi önerilir. Özellikle dış mekâna asılacak olan kutu harf tabelalar hava şartları göz önüne alınarak boyanması gerekir. Aksi taktirde olumsuz hava şartlarında boyaların dökülmesi ve paslanma gibi olumsuz durumlarla karşılaşılması mümkündür. Tabelaların asılmasında işinde uzman olmuş insanların tercih edilmesi önerilir.

4.8 / 5 ( 9 Değerlendirme )

Son Yazılar

İkinci Banyo Turu

Banyoların düzenlenmesi ya da kişilerin zevklerine göre olacak şekilde dekore edilmesi için ikinci banyo turu…

12 ay önce

Iqos Iluma Elektronik Sigara

Elektronik sigaraların kullanımının normal sigaralara oranla çok daha sağlıklı olduğu için ıqos sigara da önerilenler…

1 yıl önce

Uygun Fiyat Yüksek Kalite Metpor Söve

Eğer sizde ısı yalıtımı için dış cephe kaplama yaptırmak istiyor ve karar veremiyorsanız doğru yerdesiniz.…

1 yıl önce

Yaza Özel Online %20 İndirimli Rezervasyon Fırsatı

Almira Hotel Termal ve SPA otel Bursa bölgesinde termal hoteller içerisinde kapsamlı hizmeti hem güvenilir…

1 yıl önce

Göçmenlik Vizesi Danışmanlık Hizmetleri

Uzun yıllar alanında yapmış olduğu başarılı hizmetler ile firmamızdan İngiltere vizesi hizmetlerini güven içinde almanız…

1 yıl önce

Arçelik Beyaz Eşyalar

Günümüzde birçok kullanıcı beyaz eşya ya da teknolojik herhangi bir ürün alırken tüm detaylarına kadar…

2 yıl önce